Beauty Elvé | Behandelingen

3 kleuren.jpg

Bleached-5.jpg

roos groene luchtmatras.jpg

blauw sandalen.jpg

vital nail serum.jpg

roos glitter.jpg

sopolish.jpg

Poster-MakeUp-English.jpg

Baumann-Classic-Poster.jpg

marine.jpg

geel.jpg

ananas.jpg

khaki sandalen.jpg

zomer roos-groen-bloemen.jpg

Behandelingen

Het verzorgen van uw huid op de juiste manier is zeer belangrijk. Een gezonde huid is uw eerste en voornaamste verdedigingslinie tegen mogelijk schadelijke indringers. Als ze niet intact is, dan kan ze deze beschermingsfunctie niet meer naar behoren vervullen, en is uw gezondheid in gevaar. Dit gevaar kan bovendien uit onverwachte hoek komen, namelijk uit uw huidverzorgingsproducten.

Door een niet-intacte huidbarrière dringen contactallergenen sneller en overvloediger uw lichaam binnen en krijgt uw immuunsysteem het extra zwaar te verduren. Daardoor wordt de kans op een allergie meteen een heel stuk groter. Het intact houden van de huid en het gebruiken van cosmeticaproducten zonder deze allergenen verdient daarom altijd de voorkeur.

Er geldt voorzichtigheid voor de dagelijkse verzorgingsproducten. Deze blijven immers de hele dag op de huid waardoor de erin aanwezige contactallergenen alle tijd krijgen om de verzwakte huidbarrière binnen te dringen en de huid gevoelig te maken. Indien uw verzorgingsproducten niet zorgvuldig genoeg werden samengesteld, kan dat bovendien leiden tot een droge huid met jeuk en irritaties, wat in een later stadium tot een ernstige allergische reactie kan leiden.

Om de weerstand van de huid zo goed mogelijk te maken en te voorkomen dat de huid allergisch gaat reageren worden bij alle huidverzorgingsbehandelingen de bionome producten van Dr. Baumann Cosmetics gebruikt.

Maak kennis met de diverse schoonheidsbehandelingen voor uw gezicht en lichaam.

Ook de cadeaubonnen zijn een leuk geschenk waarmee u iemand eens kan verrassen.

De Dr. Baumann-producten zijn uiteraard ook te verkrijgen in de praktijk zonder dat u een afspraak hoeft te maken voor een behandeling. De dagelijkse thuisverzorging is immers zeer belangrijk!

Maak een afspraak
0497 63 61 05
Veelgestelde vragen